Angry Bunch

Dit meer dan opmerkelijke wijndomein straalt pure Rock and Roll uit! Wijnen voor stoere mannen, eigenzinnige muzikanten, anarchisten, avonturiers en andere alternatieve artiesten. Alleen al hun aanstekelijke introductiefilmpje over de geschiedenis van “The Angry Bunch”, laat u geamuseerd en geïnteresseerd achterover leunen. De hele symbolische tocht van de oude wereld naar het nieuwe vrije Westen wordt onderhoudend en humoristisch naar voor gebracht en laat u direct verlangen naar een heerlijk flesje Angry Zinfandel. Ook de presentatie is oer-Amerikaans en “Hits you right in the face”. Allemaal wel mooi gebracht en verpakt, zal u denken … ook voor de inhoud van het flesje steken we met plezier de grote oceaan!

Lodi is de onofficiële hoofdstad van de zinfandel en is de plek waar de originele Angry Bunch als eerste zijn voetjes in de aarde mocht zetten. Hier vindt men de oudste druivelaars van de zinfandel-druif terug, diepgeworteld in de leemgronden met veel granietrotsen in de ondergrond.

Mendocino staat gekend als de provincie van de organische wijnbouw en bevindt zich aan de noordelijke kustlijn van Californië met koelte en neerslag vanuit de oceaan. Heeft een diverse ondergrond, meestal zanderige gronden met afwisselend leem, klei en kalk.

Bezoek het domein: Angry Bunch

Filters
Geen producten gevonden...