Davide

Davide is één van onze eigen creaties bestaande uit een witte, een rode en een rosé wijn. De stijl is “easy drinking” waarin we letterlijk grote kwaliteit willen brengen aan een kleine prijs. 

De laatste jaren heeft de natuur ons een flinke duw in de rug gegeven om topkwaliteit te creëren. Vooral door de droogte van de laatste vier jaar, maar ook door andere klimatologische omstandigheden (hagel, en flinke onweders ...) leidde dit tot een lagere productie waardoor er in de Languedoc gemiddeld 40% minder wijn geproduceerd werd.

Wrakprijzen stijgen fors en producenten zijn niet meer concurrentieel in verhouding tot andere markten. Wijnboeren blijven met onverkochte mooie kwaliteiten zitten waar de grootindustrie geen interesse meer voor heeft. Onze keuze aan kwaliteitswijnen om onze Davide te blenden is vandaag groot. Wijnen van wijngaarden met 70 jaar oude stokken, houtgelagerde merlot, top terroirs voor syrah uit Saint-Chinian... Dankzij deze cocktail aan omstandigheden blenden we vandaag onze Davide-wijn met superkwaliteiten.

 

Filters
Geen producten gevonden...